Ga naar de inhoud

Hoe digitaal weerbaar is jouw onderneming

De eerste stap naar digitale weerbaarheid is inzicht. Als je weet waar het goed gaat en waar het beter kan, weet je ook welke stappen je kunt zetten. Met het self assessment van CYRA krijg je dit inzicht en zet je de eerste stap naar een aantoonbaar digitaal weerbare onderneming.

START

Start hier je self assesment.

Het CYRA certificeringsmodel bestaat uit vier programma’s. Je groeit met ons self assessment en de keuze voor certificering naar een aantoonbaar hoger niveau van digitale weerbaarheid. Belangrijk voor jezelf, je collega’s en je klanten. CYRA werkt samen met branches en sectoren om hulpmiddelen te maken die aansluiten bij jouw onderneming. Zo brengen we digitale weerbaarheid dichtbij. Ontdek jouw route naar digitale weerbaarheid en start met het self assessment.

Met het self assessment kun je meteen aan de slag. Als je weet waar het goed gaat en waar het beter kan, weet je ook welke stappen je kunt zetten. Met het self assessment van CYRA krijg je dit inzicht en zet je de eerste stap naar een aantoonbaar digitaal weerbare onderneming. Als je de vragenlijst invult, zie je direct waar je staat en welke stappen je nog moet zetten.

 

CYRA

Het CYRA certificeringsmodel bestaat uit vier stapppen

CYRA staat voor “CYberRAting”. Een hulpmiddel om digitale weerbaarheid van ondernemingen in kaart te brengen en aan de slag te gaan met verbeteringen.

Overtuig jezelf

“Met CYRA kan iedereen achterhalen wat er moet gebeuren om echt cyberweerbaar te zijn. Het schept vertrouwen als een toeleverancier een CYRA-certificaat kan tonen en dat scheelt inkoopafdelingen weer werk.”

Paul van Nunen, Directeur Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport

“CYRA is dé standaard voor informatie- en privacy maatregelen, voorsorterend op een eventuele ISO 27001 certificering.”

Vincent schijven, TÜV NORD Nederland

“CYRA staat voor "CYberRAting”

Robbert Kramer, ASML

“CYRA is uitermate geschikt voor bedrijven die onder de NIS-2 gaan vallen en ‘iets’ met hun toeleveranciers moeten of willen. Door een bepaald niveau van certificaat te vragen aan de bedrijven waarmee je zaken doet, krijg je wél de bevestiging dat je partners hun cyberweerbaarheid op (een) niveau hebben. Zonder dat je daar inhoudelijk bij betrokken moet zijn - en daarmee wellicht wel een verant woordelijkheid in krijgt.”

Evelien Bras, directeur bestuurder stichting FERM

“De route naar digitaal weerbaar ondernemen kent 7 stappen. Zet vandaag nog de eerste stap.”

Erik Miedema, Directeur MKB Cyber Campus

Blijf op de hoogte